Rólunk

Rólunk…

A Boviru esküvői dekorációs stúdió ötletét 2012-től datálhatjuk, amikor saját esküvőnk előkészületein dolgozva tapasztaltuk a hazai dekorációs felhozatal hiányosságait. Hozzá kell tennünk, hogy hagyományos, elegáns, fehér – rózsaszín esküvői dekóval számtalannal találkoztunk, de mi valami lazábbat, valami egyedit és bohókásat szerettünk volna, ami eltért a megszokottól.
Filmes múltunknak köszönhetően, díszletesként, volt szerencsénk megismerni az ország legjobb szakboltjait és antikvitásait, így hamar össze tudtuk szedni a nekünk megfelelő különleges díszítőelemeket és tárgyakat.
Mivel a díszítés és berendezés nagy örömet okoz nekünk, folyamatosan képezve magunkat, figyelve a nemzetközi trendeket, friss és új ötletekkel szeretnénk segíteni az esküvőre készülő párokat.
Amitől egyedi lesz egy esküvő, azt a menyasszony és a vőlegény egyénisége, ötletei és ízlésvilága adja. Ezt mi ötvözzük dekorációinkkal, kelléktárunkkal, és jó tanácsainkkal. Használhatunk bármilyen divatos szót, nevezhetjük bohémnak, vintage-nek vagy rusztikusnak a stílust, ami közel áll hozzátok, végül egy eklektikus mix kerekedik ki belőle, amilyen senki másnak nem lesz. Szerintünk ez az izgalmas az egészben, ettől lesz az esküvő a Tiétek.
Abban az esetben, ha Ti már megterveztétek az esküvői dekorációtokat, és nincs szükségetek egy “segítő kézre”, bérelhettek tőlünk egyedi kiegészitőket és tárgyakat. Fotófalunk, terítőink, kalitkáink, bútoraink és az apróságok mind jól jöhetnek a nagy napra.